DOSTIGAO VRHUNAC SLAVE, A ONDA NESTAO! Srpski kreator se povukao iz javnosti, a sada je postao ŽENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine potegla se tema gde je Marko i zašto ljudi više nemaju prilike da vide njegove kolekcije, a sada je konačno isplivala istina.

Republika

Foto: printscreen

Marko Mitanovski promenio pol

Srpski modni dizajner, Marko Mitanovski doživeo je svetsku slavu 2009. godine kada je kao mladi umetnik dobio priliku da osvoji svet. Pre nekoliko godina povukao se iz javnog života i nastavio da gradi karijeru van prostora naše zemlje, a javnost je stalno lomila glavu gde je ovaj šarmantni mladić nestao.

Naime, Marko se pre izvesnog vremena podvrgao operaciji promeni pola, i tako ostvario svoju najveću želju. Proces je uspešno završen, a Marko je sada dobio novo ime i na društvenim mrežama pokazao novo lice. Mia, kako se sada zove, po mišljenju mnogih izgleda veoma lepo i atraktivno. Nakon operacije i oporavka koji je imao, dizajner je nastavio da kreira i bude priznat u svetu mode.

Podsetimo, ovaj srpski dizajner već godinama unazad gradi karijeru izvan granica Srbije, a do sada najveći uspeh je imao u Londonu, diplomu je stekao na  Fakultetu za dizajn u Beogradu 2009. godine. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading