KOBNA NOĆ PROMENILA MU JE ŽIVOT IZ KORENA: Žika Todorović od ljubavi do stravične tragedije koju nikada neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

20.10.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Srđan ŽIka Todorović oduvek se izdvajao u masi glumaca i uopšte poznatih sa javne scene, ali ono po čemu se on još izdvaja jeste teška životna priča i sudbina koja ga je zadesila.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Žika Todorović imaju je tešku životnu sudbinu

Poznati glumac Srđan Žika Todorović proslavio se brojnim ulogama koje su mu obeležile karijeru, a kako potiče iz talentovane i umetničke porodice, te mu je otac legendarni Bora Todorović, a tetka glumica Mira Stupica, nije ni čudo odakle toliki talenat u mlađem Todoroviću. Isprva nije planirao da se bavi glumom, već muzikom, pa je bio istaknuti član, bubnjar, popularnih bendova ''Ekatarina velika'' i ''Disciplina kičme''.

 

 

Na prijemnom ispitu na Fakultetu dramskih umetnosti, recitovao je tekst Filipa Rota Portonojeva - boljka koja govori o čoveku koji je opsednut masturbacijom i za razliku od mnogih drugih, upisao ga iz prvog puta, a pravi razlog njegove odluke da studira jeste činjenica da je zbog fakulteta dobijao nedelju dana odsustva iz vojske.

Od prvog susreta sa glumom bilo mu je jasno da želi da bude filmski glumac, a s obzirom na to da je bio u klasi profesora Vladimira Jevtovića, pripada klasi ''12 veličanstvenih'' jer su svi uspeli da ostvare belike karijere, prenosi Biografija.org. U njegovoj klasi bili su Dragan Bjelogrlić, Vesna Trivalić, Mirjana Joković, Milorad Mandić Manda, Dragan Petrović Pele...

 

 

2004. godine glumac se oženio studentkinjom Filološkog fakulteta, Avom Jovićević, a ta ljubav je bila na prvi pogled. Nakon decenije borbe za potomstvo, 2014.godine su dobili sina Dejana, a Todorović je tada govorio da mu je očinstvo promenilo život iz korena.

Međutim, te iste godine Žikin otac, Bora Todorović je preminuo, što je Srđan teško podneo, a 2017.godine doživljava najveću tragediju kada mu je iznenada preminuo sin, za koj je naknadno obdukcijom utvrđeno da je preminuo zbog sindroma iznenadne smrti deteta.

Dejan je kao u njegov deda Bora kremiran na Novom groblju u Beogradu, a urne su položene jedna pored druge u Aleji velikana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading