Promocija koja vas neće ostaviti ravnodušnima: Kako su dva autora napravili odličan spoj u jednoj knjizi

Autor: Republika

Zabava

14.12.2017

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istoričar Nebojša Ozimić i novinarka Sandra Stanković seli su jedno naspram drugog i iz svojih vizura sagledali svet koji su pretočili u knjigu "Sedim ja tako...".

RepublikaFoto: Promo
Promocija knjige "Sedim ja tako"

Dvoje niških autora različite teme naše svakodnevice obradili su na specifičan i duhovit način, a beogradska promocija knjige koja ima cilj da vrati osmeh na lice svakom čitaocu i podseti na zaboravljene lepe vrednosti, zakazana je za sutra u biblioteci "Milutin Bojić" od 19 sati.

Dizajn knjige je neuobičajen i prati pogled na svet oba autora jer je jedna strana knjige muška, a druga ženska, sa istim naslovima priča, ali sa potpuno različitim osvrtom.

Obe strane se susreću u sredini knjige što je još jedna igra autora. Upoređujući muške i ženske stavove, ostavljeno je nama čitaocima da procenimo ima li tu sukoba mišljenja večitih rivala &endash; muškarca i žene.

Na druženju, kako autori zovu svaku svoju promociju, govoriće Karlo Astrahan, urednik programa biblioteke, Lidija Ćirić, književnica, Nebojša Ozimić i Sandra Stanković, autori knjige "Sedim ja tako..."

Vidimo se na sredini knjige!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading