DŽONI DEP NA SVEČANOJ VEČERI: Glumac održao govor, prisustvuju brojne domaće javne ličnosti (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Džoni Dep stigao je u Beograd, a u njegovu čast organizovana je svečana večera kojoj će prisustvovati brojne domaće javne ličnosti.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džoni Dep

Među prvima na večeru sa proslavljenim glumcem stigli su glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, glumica Anđelka Prpić, kao i premijerka Ana Brnabić i ministar Siniša Mali.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ana Brnabić u društvu Džonija Depa

Kada je pristigao na večeru, holivudski glumac održao je govor u kome se zahvalio našem proslavljenom reditelju Emiru Kusturici:

- Imao sam sreće da 1990. godine upoznam reditelja Emira Kusturicu. Mi smo napravili film zajedno, nisam bio siguran koliko će trajati snimanje, ali sam mislio da će potrajati - rekao je Dep i nastavio:

- Trajalo je oko godinu dana, pa smo se zbližili, a njegova porodica me je upoznala sa srpskom kulturom. Kada sam se razboleo njegovi roditelji su brinuli o meni - rekao je glumac.

 

- Srbija je totalni opozit Holivudu i ja sam oduševljen što je tako - rekao je i šaljivim tonom dodao:

- Još me nisu ponudili šljivovicom, jer bih bio gotov za 10 minuta.

Ova poseta je upriličena povodom predstavljanja prvog animiranog serijala kreiranog i produciranog u Srbiji – "Puffins impossible", odnosno "Nemogući pafini"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading