IVAN TOMIĆ OD BOLA NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Glumac se oprostio od Živića sa POTRESNIM rečima: DELILI SMO RADOST I PATNJU(VIDEO)

Autor:

Zabava

19.10.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Tomić se oprostio od naše glumačke legende.

Republika

Foto: republika

Ivan Tomić odao počast Živiću

Danas se u Beogradskom dramskom pozoristu odrzava komemoracija u njegovu cast, a prijatelji i kolege ce odatle otici da isprate Marka na vecni pocinak, na Novom groblju u Beogradu.

Komemoracija je pocela uvodnim videom svih Zivićevih uloga, a salom se pored plača prolamao i gromoglasan smeh, sto bi Marko sigurno i voleo. Prvi ko je imao čast da oda počast ovom glumačkom velikanu je Miloš Biković, nakon toga na bini su se samo smenjivale glumačke legnde, među kojima je bio i Ivan Tomić, koji je sa bolom u glasu odao počast ovoj glumačkoj legendi:

- Bio si profesionalc, koji se uvek davao projektima do kraja, bio si prijatelj sa kojim sam delio radost i patnju..- vidno slomljen je pričao glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading