ENA, SELMA I MIRJANA NAJLEPŠE SU ŽENE KOJE SU UKRALE SRCA POZNATIH PEVAČA: Posvećivali su im pesme, nikada ih nisu zaboravili!

Autor:

Zabava

18.10.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedni od naših najpoznatijih pevača, svoje najpoznatije pesme su posvetili ženama koje su im srce ''ukrale'' i inspirisale ih svojom lepotom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, N. PANČIĆ E-Stock, Youtube/Moč glasbe nas združuje

Mnogi poznati pevači posvetili su pesme ženama koje su im ''ukrale'' srce

Mnoge pesme popularnih pevača nose nazive po ženama koje su obeležile njihove živote ili ih zavele, a oni su im posvetili najlepše i najpoznatije pesme sa naših prostora, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic

Mirjani Antonović Kićo Slabinac posvetio pesmu

''Divna crna žena'' jedna je od najpoznatijih pesama Kiće Slabinca, a posvećena je upravo Mirjani Antonović, koja se sada sudi sa Miroslavom Ilićem. Kićo i Mirjana su se upoznali u Americi na njegovoj turneji, a on je pesmu napisao na letu prema Zagrebu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Oliveri Balašević, njen suprug Đorđe Balašević posvetio je sve pesme

Jedna od najpoznatijih novosadskih ljubavi jeste ljubav između Đorđa Balaševića i njegove supruge Olivere kojoj je pisao i posvećivao pesme više od 30 godina. Upoznali su se dok je Olivera bila studentkinja, te joj je on napisao pesmu ''Provincijalka''', što je jedna od njegovih najpoznatijih pesama u karijeri.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Eni Begović Darko Rudnek je posvetio pesmu ''Ena''

Na pomen imena Darka Rundeka, svi se sete njegove kultne pesme ''Ena'' koja je navodno posvećena Eni Begović, što on nikada nije javno priznao, ali se spekuliše da su se oni upoznali u pozorištu i da mu je bila inspiracija.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Alka Vujica bila je inspiracija Bajagi

Alka Vujica je Bajagu nadahnula, te joj je posvetio pesme "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka".

Pesma Bjelog dugmeta, ''Selma'' posvećena je susretu Selme Borić i Vlade Dijaka. On je primetio da je prozor vagona u kom je Selma razbijen, te ju je upozorio da se ne naginje kroz prozor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading