EVA RAS SE POJAVILA U CENTRU BEOGRADA: Svi su se okretali za glumicom, a evo sta je radila! (PAPARACO VIDEO)

Autor: OGNJEN BOGDANOVIĆ

Zabava

16.10.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republike.rs uhvatila je Evu Ras u centru grada, dok je užurbanim koracima, išla ka nepoznatom mestu.

 

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Eva Ras uživa u lepom danu

Eva Ras je jedna od naših najboljih glumica, igrala je u pozorištu širom Jugoslavije, imala je značajne uloge u brojnim filmovima, bila je priznata i u "belom svetu", a oprobala se čak i u rijaliti programima. I dok je na poslovnom planu nizala samo uspehe, u privatnom, nažalost nije bila iste sreće.

Njeni početci su kontroverzni,ona je slavu stekla , tako što se skinula  potpuno gola, i postala prva glumica koja se slikala naga na domaćem filmu. Eva, nakon toga i dalje nastavlja po starom, sa po malo neočekivanim ponašanjem, za koje bi mnogi rekli da ne priliči ženi njenih godina.

Glumica je došla u epicentar skandala, kada je početkom ove godine uplovila sa 50 godina mlađim momkom u vezu, a i dalje nije otkriveno, da li je po sredi bila šala, ili pak ozbiljna romansa. Međutim, Eva je više puta isticala da je ostala verna svom pokojnom suprugu, što je za svaku pohvalu.

Foto: Republika

Eva Ras uhvaćena u centru grada

Ekipa portala Republike.rs uhvatila je glumicu u centru grada, dok je Rasova, užurbanim koracima žurila ka nepoznastom pravcu.

Po svemu sudeći, glumica je uživala u šetnji po lepom vremenu, a šta je razlog njene žurbe, ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading