PLJUNUO 100.000 ZA HEROIN PA PREŠAO NA ALKOHOL? Bane Vidaković uhvaćen pijan i obeznanjen!

Autor: Maša KOMATINA

Zabava

15.10.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Bane Vidaković iz slučaja ''heroin'' izašao je bolje nego što se nadao, osuđen je na novčanu kaznu od 100.000 dinara, a sada je uhvaćen u jednom prestoničkom lokalu kako se tetura i očigledno ne zna za sebe.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Bane Vidaković uhvaćen kako se tetura u jednom prestoničkom lokalu

Glumac Bane Vidaković već neko vreme u žiži je javnosti zbog ne tako lepe i pohvalne stvari, naime on je prošle godine uhapšen kada je kod njega pronađeno 30 grama heroina, a onda je tokom pretresa njegovog stana pronađeno i dve vagice za merenje i još 10 grama narkotika zbog čega je protiv njega podignuta optužnica za neovlašćeno držanje droge za ličnu upotrebu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Bane Vidaković uhvaćen sa 30 grama heroina

U prvi mah Vidaković je bio osumnjičen i za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droge, što je ubrzo odbačeno, a glumac je sam tada za medije rekao da on ne može biti diler i to svi znaju, jer zbog sopstvene zavisnosti s kojom se godinama bori, dilere ne podnosi. Bane nikada nije krio da je heroinski zavisnik, te i kada je u javnosti odjeknula vest o ovom slučaju nije negirao, već je rekao ''drogu koristim svakodnevno, moja je, ali je nisam prodavao.''

Republika

Foto: Srpski telegraf

Bane Vidaković osuđen na novčanu kaznu od 100.000 dinara

Aprila ove godine doneta je presuda u kom se glumac Bane Vidaković osuđuje na novčanu kaznu u vrednosti od 100.000 dinara, a po završetku suđenja, glumac je rekao da je srećan što se sve završilo i što je sud shvatio da je on ''usputna žrtva, u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.''

Ekipa portala Republika.rs došla je u posed fotografija na kojima se jasno vidi da se Vidaković u jednom lokalu tetura bez preterane predstave gde se nalazi. Glumac je uistinu popio piva u ozbiljnijoj količini, te se postavlja pitanje da li još uvek slavi ''pobedu'' i presudu od tričavih 100.000 dinara koje su mu donele ''slobodu'' ili se ponovo vratio svom poroku zbog kog ga je Više tužilaštvo i teretilo.

Bilo kako bilo, Vidaković se izvukao iz jedne neprijatne situacije, a mi želimo da verujemo da je noćas sebi samo želelo da da oduška nakon stresnog perioda i zalije po ko zna koji put i proslavi što je ''izvukao glavu'' i spasio se rešetaka, a da je najveći porok ostavio iza sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mihajlo veliki

16.10.2021 05:32

Nrsme da bude privilegovanih bez obzira na profesiju! Za isto delo se.dobija do 3 god zatvora !