JOSIPA LISAC ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Kupala sam se u ŠAMPANJCU, dok je iz česme tekla PRLJAVA voda!

Autor:

Zabava

15.10.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Josipa Lisac živela je neko vreme u Rusiji, a njen život tamo je bio propraćen luksuzom, te je otkrila da se čak kupala u šampanjcu.

Republika

Foto: Printcreen/YouTube/24sata

Josipa Lisac o braku i životu

Jedna od najpoznatijih pevačica bivše Jugoslavije, Josipa Lisac bila je gost jedne emisije gde je odlučila da govori o svom bračnom životu sa Karlom Metikošom, s kojim se upoznala 1971. godine u Petrinji, a zajedno su proveli punih 20 godina.

- Karlo mi je ostavio veliku zaostavštinu baštinu koju ja sad prosleđujem, živim, držim i ne dam - započela je Josipa, a kako su živeli i u Americi i Rusiji, otkrila je da se život u te dve zemlje ne može porediti.

Republika

Foto: Printcreen/YouTube/24sata

Josipa Lisac otkrila da se kupala u šampanjcu

- Bila sam drugačija, možda preopasna za njih. Htela sam da napustim Rusiju, odustati, ali Karlo je sve sredio - priseća se Josipa za 24sata.

Ipak, njen život je kasnije u Rusiji bio pun luksuza, a pored kupanja u šampanjcu, neretko je uživala u raznim delikatesima poput kavijara.

Republika

Foto: Printcreen/YouTube/24sata

Josipa Lisac o životu u Rusiji

- Kupovali smo najbolji kavijar - belugu. Jela sam tamo najfiniji sladoled na svetu, pili smo šampanjac. Kad sam rekla da sam se kupala u šampanjcu, to je bilo 'vau', dekadencija, ali iz česme je kapala prljava voda - rekla je Josipa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading