REČI KOJE KIDAJU DUŠU! Bivša žena se OPROSTILA od Marka na NESVAKIDAŠNJI način, RETKO ko se nije SLOMIO NA OVU poruku! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

15.10.2021

15:38

Nataša se putem svog "Instagram" naloga, oprostila od bivšeg supruga Marka Živića, a njega objava je mnoge rasplakala.

Printscreen

Nataša se oprostila od svog supruga putem "Instsgrama"

Voditeljka Nataša Pavlović oprostila se od bivšeg supruga, glumca Marka Živića, koji je preminuo juče, 14. oktobra, u 49. godini. Nataša je na svom "Instagram" profilu podelila Markove fotografije, njihove zajedničke uspomene, a svojim rečima je mnoge ganula, i rastužila.

Ona se juče nije oglašavala povodom ove vesti, kojas je zavila estradu u crno, ali je danas odlučila da mu se obrati i na svom profilu objavila, fotku na kojoj Marko nasmejan pozira.

 

 

Tekst koji je objavila najbolje opisuje njihov odnos koji je bio krajnje prijateljski:

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu.
Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bib
i - napisala je Nataša i raspakala mnoge.

Podsetimo, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila ovu poznatu voditeljku, Nataši je pre mesec dana preminuo i otac, te je iz tog razloga, svom bivšem suprugu Marku u poruci poručila da će gore sresti i njenog tatu.

Komentari (0)

Loading