NE MOGU DA PRIHVATIM DA TE NEMA! Kolege na POMEN imena Marka Živića ZAJECALE, scene koje KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Živić preminuo je sinoć, a ova vest je pogodila mnoga glumačka imena.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marko Živić je sinoć preminuo

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini od posledica korona virusa. Poslednje tri nedelje proveo na bolničkom lečenju. Ostaće upamćen po bogatoj pozorišnoj i televizijskoj karijeri.

Ova tragična vest pogodila je mnoge, među kojima su i veliks glumačka imena. Kolege i kulturna javnost se opraštaju od glumca, koji je preminuo usled duge i teške borbe sa korona - virusom. Sećanje na njega danas su u „Uranku“ na televiziji K1 sa gledaocima podelili njegove kolege i prijatelji Slobodan Boda Ninković i Milorad Miki Damjanović.

Foto: printscreen

Milorad Miki Damjanović se oprostio od Marka

Milorad Miki Damjanović: Hvala mu za svaki put kada mi je bio vetar u leđa

- Ja sam jedan od retkih koji je imao privilegiju da sa njim bude ozbiljno iskren, kao i on sa mnom. Verovali smo jedan drugom.  Toliko smo predstava zajedno odigrali da svih ne mogu ni da se setim. Ne mogu da prihvatim da ga nema. Teško je, ali ko će o njemu pričati ako ne mi koji smo ga voleli i poznavali – kazao je Miki na K1. - Danas je trebalo da imamo premijeru predstave „Zelena čoja Montenegra“ u Podgorici.

Miki je kazao da su samo oni privilegovani, Markovi prijatelji, mogli da vide da se iza njegovog osmeha krila tuga.

Bio je jedan od onih ljudi s kojima si uvek znao na čemu si. Hvala mu za svaki put kada mi je bio vetar u leđa. Od njega sam naučio veoma važnu stvar, profesionalnu, koje ću se držati i koju ću prenositi mlađim kolegama. Mislim da tako glumci žive zauvek. Rekao mi je da replike „guram“ od sebe, da nije svaka podjednako važna, da nešto treba i preskočiti da bi došao do nečeg važnog – rekao je u „Uranku“ Miki Damjanović.

Foto: printscreen

Slobodan Boda Ninković od tuge ne može da dođe sebi

Slobodan Boda Ninković: Marko je bio pahulja

Jutros sam zapalio sveću za Marka, jer je to sve što u ovom trenutku mogu da uradim. On je bio pahulja. Iako je bio izrazito duhovit i delovao kao čvrst i stabilan, bio je veoma osetljiv – kazao je Boda na K1.  – To je često uticalo i na njegov imunitet. Strašno je ovo što se dogodilo, sve je toliko sveže. Mislim da još uvek nismo svesni bez koga smo sve ostali zbog ove užasne bolesti. Marko će uvek biti u našim srcima i našim pričama, i tako će uvek biti među nama.  

Boda je istakao da o Markovoj glumi ne bi trebalo trošiti reči.

O tome je izlišno pričati, to svi znamo. Pamtićemo ga kao ličnost i kao čoveka. Kao prijatelja - tvrdi poznati glumac.

Podsetimo, Živić je već nekoliko dana bio u teškom zdravstvenom stanju i priključen na respirator. On je zbog koronavirusa bio hospitslizovan, a mnogi su ulagali nade, da će popularni glumac, smoći snage da pregura ovu bitku, ali nažalost, to se nije desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading