SCENA KOJA KIDA SRCE! Pokojni Marko Živić BRIZNUO u PLAČ zbog NJEGA, OVAJ emotivan TRENUTAK rastužio je MNOGE!

Autor:

Zabava

15.10.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Živić se prilikom gostovanja kod Ognjena Amidžića rasplakao, kada su mu odpevali pesmu od Džeja, kojeg je vrlo cenio i poštovao.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sinoć je preminuo Marko Živić

Glumac Marko Živić preminuo je sinoć u 49. godini u Beogradu, oko 18.30, nakon teške borbe sa korona virusom. Glumac je poslednje dane proveo u bolnici, na respiratoru, a ovo je bio drugi put da je hospitalizovan zbog korona virusa.

Prvi put kada je primljen stanje se stabilizovalo, pa je otpušten na kućno lečenje, ali simptomi su se ipak naglo pogoršali. Drugi put je, nažalost, izgubio bitku, a estrade se juče kroz bol i nevericu opraštala od ove glumačke legende.

Foto: printscreen/youtube

Marko Živić je mnogo cenio Džeja

Glumac Marko Živić zamolio je jednom prilikom u emisiji kod Ognjena Amidžića da mu otpevaju "Od ljubavi do mržnje", njegovu omiljenu pesmu od Džeja, a kada je pevačev, a kada su mu u emisji, ispunili tu želju, njega je totalno savladala tuga, te je briznuo u plač. On je jako teško podneo njegovu smrt, što se tada, po njegovoj reakciji, moglo primetiti.

Podsetimo, Živić jer ostao upamćen po mnogobrojnim ulogam, kojim je skoro uvek uveseljavao publiku, a jedna od najpoznatijih serija su ''Ljubav, navika, panika'', kao Kile iz ''Čitulja za Eskobara'', Papak iz ''Gorki plodovi'', ''Senke nad balkanom'', ''Montevideo Bog te video'' i mnogim drugim ulogama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja Janosevic

15.10.2021 12:10

Marko Živić je otišao. Možda će glumiti i u carstvu nebeskom.Porodici, iskreno saučešće. Nikada ga nećemo zaboraviti. Počivaju u miru, Marko.🙏