SEĆAM SE NOĆI PRED OPERACIJU: Glumac Marko Živić BORIO se DUGO sa teškom BOLEŠĆU, a ovako je SAZNAO za NJU!

Autor:

Zabava

15.10.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Živiću je 2008. godine odstranjen zloćudni tumor koji je tada zahvatio delove jednjala i želuca, a on je prilikom gostovanja u jednoj emisiji, priznao da se sasvim slučajno susreo sa ovom bolešću.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sinoć je preminuo Marko Živić

Glumac Marko Živić, sinoć je preminuo nakon duge i iscrpne borbe. Živić je bio omiljen među kolegama zbog svog specifičnog humora kojim je uvek zasmejavao sve s kim se našao, a za njim žale mnogobrojne ličnosti sa estrade.

Njemu je 2008. godine odstranjen zloćudni tumor koji je tada zahvatio delove jednjala i želuca. Javno je pričao o ovoj borbi i poručio je da je uz pomoć optimizma uspeo da izađe kao pobednik, ali je takođe spomenuo da je sasvim slučajno saznao da boluje, od ove teške bolesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

 

Gostujući u emisiji "Preživeli" na K1, Marko Živić prisetio se teškog razdbolja u životu, kada je otkrio da ima karcinom.

- Potpuno slučajno sam to otkrio. Otišao sam kod akademika dr Predraga Peška, direktora Instituta za bolesti digestivnog trakta, i tako saznao da imam abdomenalni problem, a zatim i bolest jednjaka. Danas imam rez od 15 santimetara, duž grudi i stomaka. Abdomen je zeznut, jer oni odstranjuju šta ne valja, a onda sklapaju šta mogu. Moja operacija je trajala sedam i po sati. Ali sam shvatio da imam dve opcije: ili da udjem hrabro ili da odustanem. Naravno odmah sam se odlučio za ovu prvu - rekao je tad Živić, te nastavio:

- Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, Bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading