OVO JE BILA NAJBITNIJA ŽENA U NJEGOVOM ŽIVOTU! Marko Živić je PREKINUO snimanje emisije UŽIVO samo da bi joj čuo GLAS!

Autor:

Zabava

15.10.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Živić je na kratko prekinuo intervju i imao nesvakidašnju molbu za voditelja, kako bi uputio poziv, najbitnijoj ženi u njegovom životu.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Najbitnija žena u Markovom životu je bila njegova mama

 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marko Živić

Marko Živić sinoc je iznenada izgubio život, nakon duge i teške borbe sa koronavirusom. On je ostao upamćen po mnogim filmskim, ali i pozorišnim ostvarenjima. Ta vest je estradu, među kojima su mnogobrojni glumci, voditelji, zavila u crno, te su se mnogi juče sa bolom opraštali od ove glumačke legende. Svi koji su poznavali Živića, za njega su imali reči hvale samo.

Marko Živić, Rade Ćosić i reditelj Marko Jovičić gostovali su u pomenutoj emisiji povodom premijere predstave "Tamo daleko", koja je bila održana 30. marta u "Kombank dvorani".

Na početku razgovora o predstavi, Marko Živić je na kratko prekinuo intervju i imao nesvakidašnju molbu za voditelja, kako bi uputio poziv najbitnijoj ženskoj osobi u svom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

 

- Ja sam Kruševljanin, moja majka se uvek buni kada joj ne javim da gostujem u nekoj emisiji. Biljana se zove mama. Izvinjavam se gledaocima, ali jedna je majka. Jel mogu samo da je pozovem, staviću je na spikerfon? - upitao je Marko, na šta je voditelj naravno odgovorio potvrdno.

- Halo mama, ja sam sada kod Dekija u "150 minuta", nisam stigao da ti javim, pa mi je sad Deki dozvolio. Upali da gledaš - rekao je Marko Živić, što je izazvalo smeh u studiju.

- Evo uključila sam televizor, hvala Dekiju, pozdravljam vas sve, celu ekipu - odgovorila je Živićeva mama Biljana, a ova situacija izazvala je veliki broj pozitivnih komentara, koje je ganuo ovaj prisan odnos među majkom i sinom.

Podsetimo, srpski glumac umro je u 18.50 časova u u KBC Dr "Dragiša Mišović", gde je bio na intenzivnoj nezi, a uz svu borbu brojnih lekara, ipak je podlegao korona-virusu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading