TUGA I DALJE NE JENJAVA! Sinoć je IZNENADA preminuo, a evo kako je pokojni Patrijarh Pavle uticao na ŽIVOT Marka Živića!

Autor:

Zabava

15.10.2021

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što mnogi nisu znali o Marku Živiću, jeste da je on izuzetno negovao duhovnost, a posebno je cenio Patrijarha Pavla.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Sinoć je preminuo Marko Živić

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da je naš poznati glumac Marko Živić, nakon duge i neiscrpne borbe sa koronavirusom, preminuo. Ta vest je estradu, među kojima su mnogobrojni glumci, voditelji, zavila u crno, te su se mnogi juče sa bolom opraštali od ove glumačke legende. Svi koji su poznavali Živića, za njega su imali reči hvale samo, a malo ko je znao da ovaj poznati glumac, izuzetno negovao duhovnost.

Glumac je imao priliku da se susretne i sa patrijarhom Pavlom, a o tom susretu je svojevremeno pričao ovako: 

- Mislim čovek je grešno biće i niko nije savršen. Svetac je verovatno bio patrijarh Pavle. Ja sam imao sreće da ga upoznam. Kao glumac, imam mogućnost da u oku partnera vidim šta mu je u oku i koliko je u ulozi. Kada sam video oči patrijarha Pavla ja sam video šta je u tom oku, tačnije osetio - prisećao se tog, za njega važnog susreta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

 

- Bog je u nama, ne u crkvi. Treba da slušamo Boga u nama. Nekad je tiši nekada glasniji, mi nekada nismo spremni da ga čujemo i to je ljudski. Potrudio sam se da kada osetim moju grešnost ne zaboravim tu grešku kako je ne bih ponovo pravio - pričao je Živić.

O tome kako da ljudi ne izgube svoju okosnicu, savetovao je: 

- Ja dosta vremena šetam dnevno. Neki put sa razlogom, neki put bez razloga i tako čistim glavu. To radim jer pokušavam da tako samog sebe vratim sebi i mislim da kada bi svako uspeo da nađe način da sebe vrati sebi to je ključ za sreću. Trudimo se da se sebi vratimo, korak po korak - zaključio je u intervju Marko Živić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica Martinović

15.10.2021 07:16

Dragi uvek nasmejani Dečače, nisam smela danima da čitam novine,slušam vesti,jer nisam htela da vidim tvoju crno belu sliku. A eto,dogodilo se. Putuj sa osmehom, na novo nebesko pozorište gde ćeš biti sa kolegama. Iskreno saučešće porodici,a ja ću pamtiti tvoj osmeh dok me ima.