MILAN KALINIĆ OD SUZA I TUGE NE MOŽE DA PROGOVORI! Glumci i kolege očajni: BIO JE DIVAN KOLEGA I PRIJATELJ!

Autor:

Zabava

14.10.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumci Milan Kalinić, Branislav Lečić i Gordan Kičić ne kriju šok i tugu zbog smrti bliskog prijatelja i kolege Marka Živića.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/A. NALBANTJAN/printscreen/instagram.com/youtube.com

Glumci očajni zbog smrti Marka Živića

Poznati glumac Marko Živić preminuo je od posledica koronavirusa u 49. godini, a njegove kolege, prijatelji i porodica ne mogu da se pomire sa velikim gubitkom.

Glumac i voditelj Milan Kalinić bio je veliki prijatelj Marka Živića, bili su deo brojnih projekata, a spoj njih dvojice uvek je značio puno smeha i radosti. Republika.rs stupila je u kontakt sa Milanom koji od suza i tuge nije mogao da progovori.

- Nemojte da se ljutite, ali ja večeras ne mogu da pričam...ne znam šta bih rekao, ne mogu ništa da kažem...mnogo mi je teško - rekao je kroz suze vidno utučen Milan Kalinić.

Gordan Kičić ne krije da se nije nadao da će njegov kolega i prijatelj preminuti.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Gordan Kičić tužan zbog smrti Marka Živića

- Tragedija je velika i mnogo mi je žao. Marko je bio divan glumac, kolega i prijatelj, sve se ovo desilo iznenada, niko nije očekivao. Čuli smo se pre nego što se razboleo. Neka počiva u miru - rekao je Kičić.

Branislav Lečić je od nas saznao za smrt Marka Živića, te nije krio da je neprijatno iznenađen.
 

Republika

Foto: youtube.com/ K1 Televizija

Branislav Lečić šokiran smrću Marka Živića

- Au brate, saznao sam za ovo od vas. Nisam znao da je čovek bolestan i da se lečio od korone. U šoku sam, pozovite me kasnije - rekao je šokirani Branislav Lečić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading