TRAGIČNA SUDBINA MARKA ŽIVIĆA: Koronavirus nije uspeo da pobedi, a pre 13 godina izašao je kao pobednik iz borbe sa NAJOPAKIJOM BOLEŠĆU!

Autor:

Zabava

14.10.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo legendarni glumac Marko Živić u 49. godini života, a pre 13 godina je uspeo da se izbori sa natežom bolešću.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marko Živić preminuo

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini života u KBC ''Dragiša Mišović'' nakon teške borbe sa koronavirusom.

Marko se 2008. godine borio sa rakom jednjaka i želuca, a tada je govorio šta mu je bilo najteže.

– Sećam se noći pred operaciju, tad mi je bilo najteže. Gledam kroz prozor, sneg pada i vidim da nema nazad, nema druge opcije. Onda kreneš da razmišljaš o svemu i svačemu, bože otkud ovo, zašto, ali mislim da mi je pomoglo što sam bio lud u svojoj energiji. Lud da tu trku istrčim.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marko Živić umro u 49.goni života

- Bolest jednjaka je, kažu mnogi, nemogućnost da se pomiriš sa nepravdom. Nepravda bilo koje vrste mnogo me boli, kao i nemoć. To su dve stvari u životu koje ne podnosim - rekao je Živić svojevremeno za medije, a tada je imao 36 godina, a želja za životom i to što je optimista mu je pomoglo da pregura tešku bolest.

Podsetimo, Živić je pre više od tri nedelje hospitalizovan zbog koronavirusa, nakon čega mu se stanje naglo pogoršalo te je priključen na respirator, s čim nažalost nije uspeo da se izbori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading