ONA JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA MARKU ŽIVIĆU: Bio je u braku sa voditeljkom Natašom Pavlović, a ovako je pričao o njihovoj ljubavi

Autor:

Zabava

14.10.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Živić preminuo je posle borbe sa korona virusom u 49. godini. Srpski glumac umro je u 18.30 časova.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić

Detalje iz ljubavnog života Marka Živića malo je ko znao, osim toga da je bio u braku sa voditeljkom. Marko je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim momentima podrška mu je, između ostalog, bila i bivša supruga - voditeljka Nataša Pavlović.

Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena", i glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine.

Republika

Foto: Printscreen

Nataša Pavlović

Njih dvoje nikada nisu želeli da govore o razlozima zbog kojih su prekinuli brak, samo su u nekoliko navrata nekadašnji supružnici isticali da su ostali veliki prijatelji. 

- Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - pričao je Marko svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading