MARKO ŽIVIĆ NA RESPIRATORU! Glumac u teškom stanju, bori se za život: OTVORENO SU NAM REKLI DA JE LOŠE!

Autor:

Zabava

12.10.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Živić nakon što je zbog naglog pogoršanja stanja izazvanog koronavisurom hitno hospitalizovan i priključen na kiseonik, ipak zbog obostrane upale pluća i bakterije digestivnog trakta koja mu je pogoršala celokupno zdravstveno stanje, glumac je priključen na respirator.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Glumac Marko Živić priključen je na respirator

Glumac Marko Živić nakon što je potvrđeno da je pozitivan na koronavirus primljen na bolničko lečenje, nakon čega je na lični zahtev pušten na kućno lečenje, a onda je zbog naglog pogoršanja stanja hitno hospitalizovan. Živić je već tri nedelje na bolničkom lečenju, u početku je kiseonik primao preko maske , ali zbog pogoršanja stanja, prebačen je na respirator, prenosi Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

 

- Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Leilani

12.10.2021 20:05

Ostani Marko, ne zuri. Trebas nam, treba nam tvoj vedri duh. Saljemo ti pizitivnu energiju i spominjemo te u nasim molitvama.

Odgovori 30 0
Majat

13.10.2021 05:52

Strašno mi je žao što ovo čujem za njega. Simpatičan čovek i meni vrlo drag glumac. Neka mu dragi Bog da ozdravljenje i spasi ga!