PRIZOR SA SAHRANE IVANA TASOVCA KOJI BOLI: Majka kukala i zapomagala za sinom, ljubila mu sliku sve vreme! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.10.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Tasovac sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana, a njegova porodica i dalje se ne miri sa istinom da ih je zauvek napustio.

Republika

Foto: Republika.rs/M.P.

Majka Ivana Tasaovca ljubi sliku nakon sahrane

 

Nakon sahrane Ivana Tasovca, njegova majka prišla je fotografiji i počela da je ljubi. Majka Ivana Tasovca nije mogla od bola da progovori, a sve vreme je kukala za sinom. 

Ivan Tasovac izgubio je život nakon duge i teške bolesti, a njegovi prijatelji, kolege i porodica su pritgli na Novo groblje kako bi ga ispratili na večni počinak. Ivan je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a potresna scena sa groblja lomi srca.

Podsetimo, Ivan Tasovac rođen je u Beogradu 1966. godine, sin je poznatog jugoslovenskog glumca Predraga Tasovca. Diplomirao je na prestižnog moskovskom Konzervatorijumu „Petar Iljič Čajkovski“, a bio je direktor Beogradske filhramonije u dva navrata, prvi put od 2001. do 2013. kada je na poziv tadašnjeg premijera Ivice Dačića postao ministar kulture i informisanja. Nedeljnik vreme ga je izabrao za ličnost godine 2011.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading