POTRESNA SCENA NA SAHRANI IVANA TASOVCA: 19 godina mlađa supruga van sebe, prebledela od tuge! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zabava

04.10.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sahrana Ivana Tasovca, a prijatelji i porodica stigli su da se oproste od njega u Aleji zaslužnih građana.

Republika

Foto: Republika.rs, ST/V. Lukić

Povorka na sahrani Ivana Tasovca

 

Danas je sahrana direktoru Beogradske filharmonije i bivšem ministarku kulture i informisanja Ivanu Tasovcu, koja će se održati na Novom groblju. Ivan će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a mnogi njegovi prijatelji i porodica došli su da se oproste od njega. 

Nakon što je patrijarh srpski Porfirije održao opelo, krenula je povorka na Aleji zaslužnih građana, gde je Ivan Tasovac biti sahranjen. Sve vreme u koloni pevao je crkveni hor, a porodica, prijatelji i kolege neutešno su šetali iza. 

Sin Ivana Tasovca sve vreme je hodao pored bake, inače majke bivšeg ministra, koju je držao za ruku, budući da je ona išla u kolicima. 

Potresne scene sa sahrane Ivana Tasovca možete pogledati u nastavku. 

Nakon što je srpski patrijarh Porfirije održao govor pred poslednji ispraćaj na večni počinak, Ivan Tasovac sahranjen je u Aleji zaslužnih građana. 

Na sahrani Ivana Tasovca se pojavila i njegova 19. godina mlađa supruga, koja nije mogla da sakrije tugu na licu. Marija nije mogla da dođe sebi, sve vreme je bila u pratnji gospodina koji je brinuo o njoj, a tokom sahrane suze su joj lile niz lice sve vreme. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pulicer

04.10.2021 17:16

Zšto u svakom tekstu naglašavate razliku u godinama, kome je sad to bitno, čovek je preminuo a vi koristite situaciju za još jedan kvazi senzacionalistički naslov. Pokažite bar trun poštovanja i empatije!

Odgovori 10 0