RADOŠ BAJIĆ RASPLAKAO MILIONE: Ja sam suprug žene obolele od RAKA DOJKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i reditelj Radoš Bajić bio je u najtežim trenucima uz svoju suprugu MIlenu i pomogao joj da se izbori sa teškom bolešću, a sada joj je uputio emotivne reči koje su mnoge ganule.

Republika

Foto: instagram.com/rados.bajic

Radoš Bajić o supruzi Mileni

Glumac i reditelj, Radoš Bajić u srećnom je braku sa suprugom Milenom već skoro pet decenija, a kako neretko ističe ona mu je najveća podrška i najveća i jedina ljubav. On je u više navrata govorio o tome kako je Milena ušla u njegov život, te je tako i na svojim društvenim mrežama jednom prilikom podelio njenu fotografiju iz mladosti iz opis pun ljubavi.

- Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta.

 

 

Pored sreće i mira koji je ispunjavao njihov brak, teška bolest se uvukla među ovaj par. Milena je obolela od raka dojke, a Radoš joj je bio najveća podrška i iz njega i svoju borbu, uspela je da pobedi opaku bolest. Bajić je tada za medije rekao da mu je supruga pobedila i otkrio detalje njenje borbe, a na njegove reči niko nije ostao imun.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć.

On se tim povodom oglasio i na svom Instagram profilu, uputivši svojoj voljenoj supruzi emotivnu poruku uz fotografiju.

- I danas je važan dan, kao svaki koji dočekamo u zdravlju, miru i spokoju. Moja Milena - podrška, potpora, oslonac, uvek uz mene, majka moje dece, baka moje unučadi, moja ljubav…Neka je Bog čuva!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading