IRINA VUKOTIĆ SE OGLASILA NAKON SMRTI TASOVCA! Voditeljka Pinka zanemela od bola, sa tugom se oprostila od poznatog kompozitora!

Autor:

Zabava

29.09.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Tasovac preminuo je večeras u 55. godini u svom stanu u Beogradu, nakon što su lekari Hitne pomoći pokušali reanimaciju

 

Republika

Foto: Tanjug/D.KUJUNDŽIĆ

Preminuo Ivan Tasovac

Ivan Tasovac danas je preminuo. Hitna pomoć ga je bezuspešno reanimirala. Sada su se poznate ličnosti oprostile od Tasovca, a među njima Irina Vukotić.

- Sokirana sam i jako tužna. Kada je taj dan gostovao Sarapi i meni je pricao da ide sa porodicom u Tursku na more.i da se vidimo po povratku. Obecala sam  da ću mu doneti fotografije iz Atine 2004. sa Olimpijskih igara kada smo bili svi zajedno sa Trecim kanalom . Iskreno saucesce porodici - tvdi Irina.

Foto: Republika

Irina Vukotić se oglasila nakon smrti Tasovca

Podsetimo, Tasovac je pre samo tri nedelje gostovao u emisiji "Novo jutro" na TV Pink, što je ujedno bio i njegov poslednji intervju.

IN MEMORIAM Ivan Tasovac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading