TASOVAC JE BOLOVAO OD TEŠKE BOLESTI! Kompozitoru pronašli tumor na način na koji se nadao!

Autor:

Zabava

29.09.2021

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar kulture Ivan Tasovac povređen je krajem prošle godine dok je rekreativno igrao košarku

Republika

Foto: Tanjug

Preminuo Ivan Tasovac

Direktor Beogradske filharmonije odmah je prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede, tačnije prelom pršljena.

Tokom pregleda otkriven mu je tumor na pršljenu.

- Tog dana sam se povredio igrajući košarku i prebačen sam u Urgentni centar u ne baš novogodišnjem raspoloženju. Lekari su konstatovali da mi je pukao prvi pršljen i da su male šanse da ću najluđu noć provesti igrajući čoček. Već sutradan se pokazalo da je to bio tek početak medicinskog zapleta pošto je na snimcima otkriveno i poveliki tumor na četvrtom pršljenu. Ali da skratim, da ne bih skliznuo u patetiku klinike Švarcvald, imao sam vrhunsku negu, operisao me je tim sjajnih lekara, tumor je odstranjen, sportska povreda sanirana i ja sam, posle više od šest nedelja napustio bolnicu - rekao je Tasovac za "Kurir" i dodao da sada čeka da otkrije čari medicinskog turizma u nekoj od srpskih banja.

Tasovac je istakao da misli da je ovo jedna od boljih stvari koje su mu se desile u životu.

- Da se nisam slomatao na košarci postojala je realna šansa da tumor star više od decenije ne bi bio otkriven na vreme, što je moglo da ima katastrofalne posledice. Koliko god nešto delovalo loše ili bolno - nikad se ne zna zbog čega je to dobro - rekao je Tasovac.

IN MEMORIAM Ivan Tasovac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading