MILI U VENECIJI NA DŽEJMS BOND IZLOŽBI U CIPRIANIU

Autor: Republika

Zabava

29.09.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivnu Džejms Bond izloŽbu Terry O'Neill-a , fotografa koji je pratio i slikao sve James Bond filmove od samog početka ovog špijunskog serijala, organizovao je čuveni hotel "CIPRIANI" u Veneciji u saradnji sa Mark Robinovim "Artology" magazinom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Milić Mili se slikao ispred automobila

Naš muzički direktor Grand-a i producent Aleksandar Milić Mili je prisustvovao ovom  svetskom dogđjaju sa suprugom Ninom i decom na poziv organizatora jer je broj zvanica striktno ograničen.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Milić Mili na izložbi u Veneciji

Iz Londona je specijalno za potrebe izložbe transportovan Aston Martin, auto kojeg je Šon Koneri vozio u Džejms Bondu "Goldfinger" i koji je vredan 3,5 miliona evra.Okupljeni svetski jet set je imao priliku da uživa u remek delima  koje čine istoriju svetske  forografije uz specijalnu večeru hotela Cipriani.

 

 

 

 

Ovaj događaj je privukao veliku pažnju Venecijanskih media, a naš poznati kompozitor kako saznajemo iz njemu bliskih izvora razmišlja da istu event organizuje i u Beogradu. Zanimljivo je da je u istoj dvorani pre nekoliko održano intimno venčanje Džordž Klunija i Amal koje je bilo zabranjeno za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading