ANDRIJA MILOŠEVIĆ SA SUZAMA U OČIMA ODAO POSLEDNJU POČAST NENADU NENADOVIĆU: Daj mi taj list, onaj sto je nekad zelenio, a sada je žut, zgažen, na ulici u prah pretvoren! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Milošević na komemoraciji Nenada Nenadovića sa suzama u očima!

Republika

Foto: Republika

Andrija Milošević na komemoraciji Nenadu Nenadoviću

 

U toku je komemoracija Nenada Nenadovića, velikog umetnika koji je premnuo od posledica korona virusa u 57.godini.

Mnogobrojne kolege došle su da se oproste od velikog prijatelja, te su na sceni sceni “Aleksandar Popović” u Teatru Vuk odavali poslednju počast.

Andrija Milošević sa suzama u očima oprostio se potresnim rečima:

- Daj mi taj list, onaj sto je nekad zelenio, kome su se divili i vetar i gusenica, a sada je žut, zgažen, na ulici u prah pretvoren. Bas taj list mi daj, tu suvu krhotinu sto ga više niko ne prepoznaje, niti je koga briga. Donesi mi tu hranu za đonove, taj hrskavi odjek minulog leta jer nekada mu se i nebo klanjalo. Hoću počast da mu ukažem i govor održim, hoću da se prisetim kako je šumio, kako je njegova muzika uspavljivala mlade veverice. Hoću na zastavu svog detinjstva taj list da stavim

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading