GLAVNI NEGATIVAC IZ "TAJNE VINOVE LOZE" U BRAKU SA ĆURUVIJINOM ĆERKOM: Posle 12 godina borbe za potomstvo, dobili ćerku, A SADA JE JELENA OPET TRUDNA!

Autor:

Zabava

27.09.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ćuruvija, ćerka pokojnog Slavka Ćuruvije sa glumcem Aleksandrom Đuricom ćeka drugo dete!

 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Jelena Ćuruvija. ćerka Slavka Ćuruvije

Jelena Ćuruvija će sa suprugom Aleksandrom Đuricom, glumcem iz serija "Švindleri" i glavnim negaticem iz serije "Tajna vinove loze" dobiti drugo dete, a presrećni su što će ovog puta dobiti sina.

Proširenju porodice najviše se raduje njihova naslednica Marta, a glumački par dugo je želeo da dobije još jedno dete, piše "Glorija". Nakon 12 godina borbe za potomstvo dobili su ćerku Martu, a sad je Jelena ponovo trudna, a termin za porođaj joj je u februaru sledeće godine.

Jelena je u braku sa Aleksandrom Đuricom od 2002. godine, a jednom prilikom je otkrila koliko dugo je trajala njihova bitka za potomstvo.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Aleksandar Đurica je u braku sa Jelenom Ćuruvijom i čekaju drugo dete!

 

"Za ćerku smo se jako dugo borili. Venčali smo se 2002. godine, a nju smo dobili tek 2014., tako da je naša borba trajala 12 godina. Imala sam šest vantelesnih oplodnji, bio je to jako težak period za nas. Posle godinu, dve sam počela da shvatam da imam problem da zatrudnim. Najgore je bilo što kod nas nije postajao ni jedan konkretan problem, onda sam stalno pila neke hormone i na kraju zaradila endomitreozu. To je najteža borba kod bračnih parova i sve je češća kod nas. Mnogo ljudi se u toj borbi pogubi, mnogo se raziđe. Ja sam imala osećaj krivice, jer je u meni bio problem. Imala sam trenutke kad sam govorila mužu da nađe drugu ženu, jer ovo sa mnom ne ide. Usponi i padovi tokom dugog niza godina, ali smo izgurali", rekla je glumica u maju ove godine u emisiji "Preživeli".

Republika

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Slavko Ćuruvija otac Jelene Ćuruvije ubijen 1999.godine!

 

Jelena je ćerka pokojnog novinara Slavka Ćuruvije, koji je ubijen 1999. godine.

Poznata je po serijama "Ubice mog oca", "Pogrešni čovek" i "Urgentni centar".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading