''DOKTOR BUZDOVAN'' OSVAJA BEOGRAD: Publika širom Srbije oduševljena MODERNOM SATIRIČNOM KOMEDIJOM! (FOTO)

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zabava

25.09.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Doktor Buzdovan'' predstava je nastala po istoimenom romanu Ivana Jegorovića, a u režiji Semira Gicića. Beogradska publika moći će sutra u 20 časova, u ''Akademiji 28'' prvi put da pogleda ovu satiričnu komediju koja obećava puno zabave i smeha.

Republika

Foto: Vukašin Ljuština

Predstava ''Doktor Buzdovan'' u ''Akademiji 28''

Predstava ’’Doktor Buzdovan’’ satirična je komedija nastala iz pera Ivana Jegorovića, a u režiji Semira Gicića.

Najpre kao roman koji je pobrao simpatije mnogih, a samo nekoliko meseci kasnije, likovi iz ove satirične komedije su ugledali svetlost dana i ’’oživeli’’ na daskama koje život znače u ’’Obrenovačkom pozorištu.’’

Republika

Foto: Vukašin Ljuština

Predstava ''Doktor Buzdovan'' adaptacija je istoimenog romana Ivana Jegorovića

Predstava prati radnju lociranu u psihijatrijskoj ordinaciji doktora Buzdovana, inače psihoterapeuta. U njegovoj čekaonici je svakodnevno ogromna gužva, ali red uspešno zavodi atraktivna medicinska sestra Melita. Dijagnoze koje čuveni doktor daje su krajnje nesvakidašnje i čudne, ali su kod većine pacijenata zastupljene i variraju od penalne do reaktivne psihoze, dok se neko ’’provuče’’ i kao šizofren.

Republika

Foto: Vukašin Ljuština

Predstava ''Doktor Buzdovan'' premijerno u Beogradu u ''Akademiji 28''

Glavnu ulogu tumači glumac Saša Joksimović, dok je Peđa Damnjanović majstor Rajko koji isključivo popravlja roletne, skroman i pošten ostaje zatečen nakon odlaska u ordinaciju ponašanjem doktora.

Atraktivnu pacijentkinu Eleonoru Dragišić maestralno je odglumila glumica

Nakon premijere u ’’Obrenovačkom pozorištu’’ i brojnih gostovanja po Srbiji, gde su glumci nakon svakog spuštanja zavese dobili višeminutne aplauze i ovacije. Sutra u 20 časova, premijerno u Beogradu u ’’Akademiji 28’’ publika će moći da uživa u ovom modernom ostvarenju, a zasigurno ih očekuje mnogo zabave i smeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
19,5

25.09.2021 16:33

Zna pisac šta je buzdovan