ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO PONAŠANJEM: Roker vršio nuždu u javnosti, PA OKRIVIO NJIH, OSOBA NEPRIMERENOG PONAŠANJA OCENJUJE KANDIDATE?

Autor:

Zabava

24.09.2021

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David sada se nalazi u žiriju takmičenja "Zvezde Granda" gde kod kandidata ocenjuje pevanje, ponašanje, scenski nastup. Mnogima je baš on i mentor, učitelj, a nekada je i sam imao vrlo problematično vladanje kao učenik Zemunske gimnazije.

 

Republika

Foto: youtube.com/MONDO PORTAL

Đorđe David u detinjstvu je bio neprimerenog ponašanja, pa su ga profesori često kažnjavali!

 

Prema rečima izvora roker u mladosti nije imao primerno ponašanje zbog čega su ga profesori redovno kažnjavali. Jedan od najupečatljivijih ispada koje je Đorđe imao bilo je vršenje nužde u ćošku sale za fizičko. Pošto ga profesor nije pustio u toalet, pevač je odlučio da to obavi pred svim prisutnim učenicima.

- Zanimljivo je ko ocenjuje današnju decu i kandidate, ponašanje mladih ocenjuju oni koji ni sami nisu umeli da se ponašaju, oni koji su odbijali autoritet - započeo je sagovornik za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/djordje_david

Ocenjuje kandidate osoba koja je odbijala autoritet!

 

- Kada je bio prva ili druga godina srednje škole, Đorđe je upao u loše društvo, promenio ponašanje i svakodnevno pravio probleme zaposlenima u Zemunskoj gimnaziji. Jednom prilikom na času fizičkog, Đorđe je tražio da ide do toaleta, ali ga profesor nije pustio. Nakon nekog vremena pred celim razredom, ali i nastavnikom, Đorđe je skinuo donji veš i urinirao po sali. Deca su ostala u šoku, neka su se smejala - nastavlja priču dobro obavešteni izvor, pa dodaje:

- Nije izbačen iz škole, iako je navodno većina profesora bila za to. To se sve dešavalo u periodu kada mu je umro otac, pa je bilo onih nastavnika koji su ga na neki način razumeli i gledali da mu pomognu da se izvuče iz svih problema u kojima je tada bio.

 

 Dorđa je  prokomentarisao dešavanja iz njegovih školskih dana, on nam je potvrdio priču, ali i dodao da se ne kaje ni za šta što je uradio u životu, piše Kurir.

- Jel ste našli tu informaciju, super neka ste?! Nemam šta da ti komentarišem gluposti koje su se dogodile kada sam bio u srednjoj školi. Mislim, stvarno ne razumem, zašto o tome pričamo? Nemam šta da ti prokomentarišem, to su ludosti iz mladosti. Nije mi žao zbog ukora koji sam dobio, ničega što sam uradio u svom životu mi nije žao, baš ničega. Što se tiče fizičkog, taj čovek je bio polu lud, nema čega da mi bude žao - rekao je Đorđe David.

Roker je više puta pričao o svom problematičnom pubertetskom dobu, on je uvek isticao da se kaje za svoje postupke iz mladosti i vodio se time da je tada bio zavisnik. Međutim, on sada priča drugu priču, otvoreno priznaje da se ne kaje ni zbog čega što je uradio u mladosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading