GLEDATE GA U POZNATOJ SERIJI, A NISTE ZNALI DA JE ON SIN BRANIMIRA BRSTINE: Ovaj vrhunski frajer je sin NAŠEG POZNATOG GLUMCA (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sina Branimira Brstine gledate u poznatoj seriji.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sina Branimira Brstine gledate u poznatoj seriji a niste znali ko mu je otac!

 

Poznati srpski glumac Branimir Brstina, osim bogate karijere, najviše je ponosan na svoje naslednike. Sin Branimira Brstine, Đuro Brstina odlučio je da krene očevim stopama, te je uplovio u glumačke vode i uspeo da za kratko vreme izazove pozitivo mišljenje publike.

Osim talenta koji je Đuro pokazao u seriji "Žigosani u reketu" , on je naočit momak, koji likom i te kako podseća na svog oca, pa shodno tome važi za zavodnika.

Poznato je da sina Branimira Brstine izuzetno zanima glumački poziv, te se stiče utisak da ga otac koji ima bogato iskustvo savetuje na pravi način i usmerava njegovu karijeru.

Sudeći po fotografiji, na kojoj se Đuro nalazi na krajnje levoj strani, pripadnice lepšeg pola ne ostaju imune na njegov šarm, a potencijal koji poseduje tek će zablistati u punom sjaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading