Beograd 20 minuta aplaudirao "Tomi" (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

16.09.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na premijeri filma "Toma" reditelja Dragana Bjelogrlića, koja je sinoć održana u Beogradu, publika je više od 20 minuta ovacijama i aplauzima pozdravljala autorsku i glumačku ekipu.

Republika

Foto: Promo

Glumačka ekipa u filmu "Toma"

Tokom trajanja filma, u dvorani Sava centra više puta se prolomio gromoglasan smeh, ali još češće i uzdasi, suze i tapšanje na dirljivo emotivne scene. 

Milan Marić i Tamara Dragičević kao Toma i Silvana, svakako su pobrali najviše pohvala. Takođe, mlada glumica Sanja Marković koja je tumači lik Tomine treće žene, uz kolegu Andriju Kuzmanovića pokupili su najviše simpatija beogradske publike. 

Posetioci su tokom prikazivanja aplauzima, kao na koncertu, pozdravljali kada bi se začuo neki od Tominih velikih hitova poput "Za Ljiljanu", "Leto", "Svirajte noćas" i drugim. 

Na beogradskoj premijeri "Tome", među ostalim članovima ekipe, ogroman aplauz usledio je za kompozitor i producenta Željka Joksimovića, kao za i pevača Acu Pejovića koji je u filmu dao svoj glas u izvođenjima Zdravkovićevih pesama.

Nakon beogradske premijere, film "Toma" od danas počinje svoju distribuciju po svim bioskopima širom zemlje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading