MINJA SUBOTA PRE SMRTI OPROSTIO SE OD BLISKOG PRIJATELJA: Emotivnim rečima raznežio je mnoge! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.09.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minja Subota oprostio se od svog dragog prijatelja, a sada je i sam otišao.

Republika

Foto: E-Stock

Minja Subota oprostio se od Đorđa Marjanovića

Minja Subota preminuo je danas, a za sobom je ostavio mnoga velika dela kao i mnoge članove porodice i bliske prijatelje i saradnike. 

Ipak, mnogi njemu dragi ljudi već neko vreme nisu među nama, poput Đorđa Marjanovića, čija je smrt jako potresla Minju.

- Strašno, čuo sam pre pola sata i veoma sam se potresao. Pored Đorđa sam bio decenijama, obožavao sam ga još od kad sam imao pet godina. U ovom trenutku mogu samo da kažem da je on bio najveća zvezda na ovim prostorima, neprikosnoven, potvrdio je to svojom iskrenošću jer ceo predavao publici i muzici uopšte. Ja sam svedok toga. On se žrtvovao, išao je među publiku, zato ne postoje džabe njegovi Đokisti i oni će nastaviti da ga vole. Ceo svet ga je voleo! U SSSR-u je bilo mnogo naših zvezda koje su bile voljene, ali niko kao Đorđe, to je neverovatno koliko su ga obožavali. To nije slučajno, jer je on bio pošten umetnik- rekao je Subota tog 15. maja, kada je Marjanović preminuo, za "24sedam".

Za Minju je ovo bilo potresno jer su njegov rođeni brat i Đorđe Marjanović bili kumovi, a i sam Minja je bio blizak sa muzičarem.

BONUS VIDEO: In memoriam

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading