PREMINUO LEGENDARNI KEPA: Napustila nas je zvezda pozorišta Boško Buha, glumački svet u žalosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Todorović Kepa napustio nas je juče u 81. godini.

Republika

Foto: Youtube/Aleksandra Simić/RTS

Mihailo Todorović Kepa nas je napustio u 81. godini

Inspicijent u penziji, Mihailo Todorović Kepa, svedok je i učesnik rada pozorišta "Boško Buha", od prvog dana, preminuo je juče u 81. godinu u Beogradu.

Od njega se preko društvenih mreža opraštaju kolege potresnim porukama.

- Zbogom, dragi Kepo, legendo "Boška Buhe"- napisala je glumica Vjera Mujović.

 

 

On je u "Buhi" od njegovog osnivanja, kako prenosi "Kurir", prvo kao dete glumac, a onda je u njemu proveo ceo svoj radni vek i radio do smrti kao penzioner angažovan kao inspicijent. Kepa je postao omiljeni saradnik rediteljima i glumcima, a kroz šalu mu kažu da je, sudeći po godinama, bio kurir još kod Karađorđa.

- Stupio sam u "Buhu" dva meseca po njegovom osnivanju, 1950. godine. U novembru sam, na nagovor druga, iz škole otišao sam na audiciju koju je vodila Branka Veselinović. Nismo tada imali svoju scenu, nego smo predstave davali na "Kolorcu", a zaigrao sam u "Snežani i sedam patuljaka", dobio sam ulogu Durka. Odmah su mi dodelili jednu devojčicu da mi bude alternacija, a nisam znao ni šta to znači. Bilo mi je pomalo krivo - ovako je Kepa govorio za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading