SUZANA PETRIČEVIĆ O BORBI SA RAKOM: Drama poznate glumice obolele od karcinoma dojke, RUKOM SAM OPIPALA KVRŽICU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK!

Autor:

Zabava

14.09.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Suzana Petričević progovorila je o životnoj drami koju je proživela, kada joj je dijagnostikovan karcinom dojke.

 

 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Suzana Petričević tvrdi da je jako aktivna i da sve postiže, pa je cela situacija zatekla!

Suzana je 2016.te godine operisana d raka dojke, a nakon oporavka se vratila angažmanima u pozorištu. Ona je otkrila zašto je dugo krila kroz šta je prolazila, pa čak i od najbližih, i kakvi simptomi su je naterali da potraži pomoć lekara.

"Dosta sam aktivna i navikla sam da sve postižem. Ali u aprilu sam osetila iznenadni umor, napade slabosti i pospanost. Naravno, pripisala sam ih proleću i krštenici. To je bila greška. Nikada ne zanemarujte simptome umora. Došlo je leto, odmor sa porodicom. Dolazim sa plaže, žurno utrčavam jer me čeka pripremanje večere za porodicu. Ulazim pod tuš i prvi put tada prelazim rukom preko male kvržice na samom dnu dojke. Pomislim rebro, uvek sam imala uzražena rebra. Završim s tim i otrčim u kuhinju", pričala je Suzana svojeremeno.

"

Republika

Foto: facebook.com/Suzana Petricevic

Suzana Petričević progovorila o surovoj borbi sa rakom!

 

Tek kada sam treći put napipala to "rebro" rodila se sumnja. Prošlo je nekoliko dana na moru, bilo je divno, samo se javljala ta jedna loša pomisao, kratka i brza, i odmah druga, umirujuća, da ću za nekoliko dana biti u Beogradu i otići na pregled. Nikome ništa nisam govorila, nisam želela da ih uznemirim i pokvarim im letovanje. Sada se sebi smejem zboh toga, ali to sam ja"- započela je Suzana.

Kada je saznala za dijagnozu, prvo je pomislila na ćerku Teu.
"Nikada nisam imala jače osećanje majčinske brige za Teu ako se meni nešto desi. Moja ćerka, iako u braku i majka dvoje dece, veoma je mlada. Na pamet su mi padala uputstva koja treba da joj dam, pa se predomislim da joj ne bih otežavala. Noći su mi misli bile najgore, a danju, pred njima sam se ponašala kao da idem na operaciju krajnika. Za bolnicu sam se spremala kao da idem na kraći put, pa da nešto ne zaboravim. Nisam pokazivala emocije. Kažu da je to odbrambeni mehanizam. Kasnije su mi Tea i Petar rekli da dugo nisu ni shvatili šta se u stvari događa", rekla je ona.

"Operisana sam 15. novembra, urađena mi je potedna operacija dojke i limfnog čvora ispod pazuha. Nikada neću zaboraviti trenutak kada mi je posle buđenja lekar saopštio da su mi limfni čvorovi čisti, ali da ipak moramo da sačekamo histopatologiju. Njegova prognoza ipak je bila poztiivna. Tih 15 dana čekanja bili su mi najduži u životu", otkrila je Suzana tada, koja je trenutno na zračnoj terapiji, a piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading