MILOŠ BIKOVIĆ JE ĆUTAO GODINAMA O OVOME: Sad je konačno isplivala istina o glumcu koju je skrivao od javnosti, EVO SVH DETALJA!

Autor:

Zabava

14.09.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković jako je talentovan i cenjen u svetu glume, ipak detalje iz njegovog privatng života skoro niko ne zna.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miloš Biković jako je vezan za svog brata Mihaila

Popularni srpski glumac, Miloš Biković, odrastao je u porodici koja iako nije bila bogata, pružala mu je ljubav. Biković je diplomirao na studijama glume, a sa njim na klasi bila je i Anja Alač, Nina Janković, Tamara Dragičević i Jelisaveta Orašanin.

Iako sve one imaju ozbiljne karijere i ostvarene su što u poslovnom, što u privatnom životu, Miloševa karijera krenula je drugačijim putem, a sa sobom mu je donela i slavu na internacionalnom nivou. Ipak, malo ko se seća početaka oovog glumca, a još manje ljudi zna da je Biković dete razvedenih roditelja, te da ima brata Mihalila koji je 16 godina stariji. Mihailo je za "Blic puls" pre nekog vremena, pričao o bratu i otkrio kako je bilo gledati Miloša kako odrasta.

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje- rekao je ranije otac Mihailo i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan:

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading