ĆERKA SRPSKOG POLITIČARA POZIRALA U MINIJATURNOM BIKINIJU: Vrelo izdanje glumice osvojilo snažniji pol! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

11.09.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Miona Marković postala je veoma aktuelna u poslednjem periodu jer pripada ekipi mladih glumaca koji se probijaju na javnu scenu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ćerka Predraga Markovića objavila zavodljivu fotografiju

Poznato je da je ćerka istoričara i političara Predraga Markovića, ali manje poznat podatak je da je ona unuka pisca Dobrice Ćosića.

- Moja prababa bila je tetka Dobrice Ćosića, a on meni deda-stric. Poslednja uspomena na njega je iz jedne jutarnje januarske šetnje po dorćolskom keju, na kojoj smo bili nas troje: Dobrica, brat i ja. U devedeset i nekoj govorio je duhovito i poletno. Mi smo ga slušali kao dedu, mentora i čiču, tako smo ga zvali. Mnogo mi je drago što je prva uloga koju sam odigrala bila baš u "Korenima", imam utisak da je sve nekako povezano - rekla je tada Miona za domaće medije.

Miona važi za jednu od naših najlepših i najzgodnijih mladih glumica, a njena nedavna objava na instagramu zapalila je muški rod.

Miona je pozirala u minijaturnom bikiniju ikrenuta leđima, a komentari oduševljenja su se samo nizali.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Marković pozirala u minijaturnom bikiniju

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading