GLUMCI PRISTIŽU DA ODAJU POČAST GUTOVIĆU: Kolege se okupljaju u znak sećanja na Laneta, tu je i Ivica Dačić! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

10.09.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komemoracija u čast Laneta Gutovića biće održana danas u 12 časova u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a govor će održati njegove najbliže kolege i prijatelji, koji su među prvima i pristigli da odaju počast preminulom glumcu.

 
Republika

Foto: Republika.rs, ST/A. Nalbantjan

Komemoracija Lanetu Gutoviću u JDP-u

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu u 12 časova biće održana komemoracija u čast slavnog glumca Milana Laneta Gutovića, kojoj će prisustvovati glumčeva porodica, prijatelji i kolege. 

 

 

 

Najavljen je program komemoracije, a govore će držati direktorka Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Tamara Vučković Manojlović, reditelj Dejan Miljač, glumica Branka Petrić i glumci Irfan Mensur, Voja Brajović i Ljubomir Bandović koji je održao emotivni govor i na sahrani. 

Među prvima su došli Tamara Dragičević, Milan Marić, Irfan Mensur, Ljuba Bandović, Branka Petrić, Rada Đuričin, Voja Brajović,, a na komemoraciju je stigao i Ivica Dačić.

 

 

 

Dragan Bjelogrlić je došao da svom velikom prijatelju i kolegi oda počast.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading