Ovacije za Stefana Đokovića nakon maestralnog koncerta

Autor:

Zabava

09.09.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Renomirani pijanista Stefan Đoković održao je maestralan koncert pred beogradskom publikom koja ga je po završetku koncerta pozdravila stojećim ovacijama, a među brojnom publikom našao se i veliki broj poznatih ličnosti.

Republika

Foto: Promo

Maestralan koncert Stefana Đokovića pred beogradskom publikom

Sinoć je pred beogradskom publikom nastupio nas renomirani pijanista i dizajner Stefan Đoković. Nakon dva sata maestralnog izvođenja virtuoznih dela Ludwig van Betovena i Franca Lista  publika je pozdravila umetnika stojećim ovacijama i uzvicima "Bravo! " "Bis!" nakon čega je pijanista na oduševljenje publike odsvirao čuveni Šopenov Nokturno u cis molu koji je inače bio inspiracija za njegovu Kolekciju "Notturno" kojom se predstavio na Milanskoj nedelji mode, ali i za parfem pod istim imenom. 

Republika

Foto: Promo

Stefan Đoković izazvao ovacije publike nakon maestralnog koncerta

Medju mnogobrojnom publikom našao se veliki broj javnih ličnosti poput Adriane Čortan, Maje Manojlović, Ane Pendić, Ivane Jordan, Predraga I Vesne Marković...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading