PA ŠTA AKO JOJ JE UMRLA ĆERKA: Eva Ras šokirala otkrićem, Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život OPLAKUJEM MRTVU NASLEDNICU!

Autor:

Zabava

08.09.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras u emisiji kod Dragana Marinković Mace ogolila dušu i otkrila da je koleginica Mirjana Karanović ceo život mrzi jer oplakuje preminulu ćerku!

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Eva Ras ogolila dušu i otkrila da je Mirjana Karanović mrzi ceo život jer oplakuje mrtvu ćerku!

 

Čuvena glumica Eva Ras gostovala je ovog jutra kod Dragana Mace na Red Tv-u, gde je otkrila kako njene kolege reaguju na njenu tugu i bol za preminulom ćerkom, te kako se snašla u rijalitiju "Farma" dok je boravila svojevremeno

- Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem svoju ćerku koja je preminula sa svega 24 godine. Čula sam je negde da je izjavila da tugom trujem narod, samo zato što patim za ćerkom, pa se glumica osvrnula na rijaliti u kom je učestvovala svojevremeno:

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Mirjana Karanović smatra da Eva Ras truje ljude tugom!

 

- Rijaliti je jedna uloga, obožavam sto sam bila u rijalitiju, i to mi je bas drago sto sam stara bila tada, a ne mlada, ljudi nisu svesni koliko je teško radno mesto, ne daju ti da spavas, da jedes i stojis u redu da pi*aš, 24časovno radno vreme i još sam sa ljudima koji me ne vole, kao da sam na Aljasci na - 40- pa je dodala da je kolege nisu sažaljevale već su napadale.

-"Što je dosla u rijaliti to je zabavni program, pa šta ako joj je umrla ćerka", svi su pričali, bila sam sama protiv svih.Spasila sam se tako što sam sve njih volela iako oni mene nisu, prala sam im usrane gaće, kuvala, spremala za njima, za kravom Ružom i svim životinjama i volela sam ih, a onda su oni na neki način i mene zavoleli- otkrila je Eva na Red tv-u, kod voditelja Dragana Marinkovića Mace

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading