DEČKO IVANE DUDIĆ 8 SATI NEPOMIČNO LEŽAO U JARKU: Glumica sa Šarićevim saradnikom pala sa KVADA!

Autor: Melina GVERO

Zabava

02.09.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko glumice Ivane Dudić Miloš Pandrc, koji je, kao pripadnik grupe Darka Šarića, osuđen za šverc droge, prevrnuo se dok se s devojkom vozio kvadom na planini Rtanj, i povredio kičmu i rebra.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Dečko Ivane Dudič prevrnuo se dok se vozio kvadom!

 

 Kako saznajemo, poznata glumica Ivana Dudić je vozila kvad, a nakon pada Pandrc je oko osam sati nepomično ležao u jarku, dok je ona dozvala pomoć. Udes se dogodio u nedelju oko 18 sati, a u spasavanju su bila angažovana gorska služba i vatrogasci.

Ivana: U pitanju je moja nesmotrenost. Ja sam dobro, nemam ozleda. On takođe, ništa strašno

- Uuu, al' ste brzi - iznenadila se glumica kada smo je pozvali za komentar, a onda je priznala da je ona kriva za pad s kvada:
- U pitanju je moja nesmotrenost, ništa strašno se nije desilo. Ja sam dobro, nemam ozleda. On takođe, ništa strašno. Ne bih tu mnogo komentarisala, ne volim pričati o tim stvarima, oboje smo dobro i to je najbitnije.
Više o nezgodi na Rtnju komentarisao je izvor sa planine.
- Pandrc je sa devojkom bio na vikendu. Verovatno je iznajmio kvad i krenuo u osvajanje srpske piramide. Pretpostavlja se da se kvad prevrnuo blizu vrha, zbog čega tačno, nije poznato. Prema nezvaničnim informacijama, prilikom pada Pandrc je zadobio povrede zbog kojih nije bilo šanse da se sam spusti u podnožje, pa je morao da potraži pomoć. Obaveštena je policija. Na planinu su se uputili vatrogasci, kao i grupa spasilaca. Povređeni Miloš spušten je na nosilima do podnožja planine, a potom je prevezen u bolnicu. Spasavanje je trajalo nekoliko sati jer je planina izuzetno nepristupačna. Postoji staza kojom jedino može da se popne i ona ide u cik-cak jer je uspon veliki. Ipak, uprkos drami, sve se završilo na najbolji mogući način - rekao je naš sagovornik.


Ko je Miloš Pandrc?

Miloš Pandrc u žižu javnosti dospeo je kada je uhapšen, kao član kriminalne grupe Darka Šarića, a nakon hapšenja je, kao i još nekoliko članova grupe, sklopio sporazum sa tužilaštvom o priznavanju krivice. Oni su osuđeni na kazne od dve godine i devet meseci do 10 i po godina zatvora, kao i na plaćanje sudskih troškova.
Podsećanja radi, Vrhovni kasacioni sud nedavno je ukinuo pravosnažnu presudu po kojoj je Darko Šarić bio osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
миле

03.09.2021 05:45

u lepo se drustvo ufatila!!! mora da je i ona korisnik usluga tog klana

Odgovori 14 0
nikola

13.09.2021 10:25

@миле - Nije se sad ufatila, ona je već godinama u tom društvu, samo se menjaju momci, kad jednom dosadi prepusti je kolegi..

Odgovori 10 0