LANE GUTOVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK: Od glumca se oprostio veliki broj prijatelja i kolega, uz crkveni hor do porodične grobnice! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

28.08.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Lane Gutović sahranjen je na groblju u Kumodražu u porodičnoj grobnici, nakon što su govor održali sin Spasoje i glumac Ljuba Bandović.

Republika

Foto: Marko Pantic/ST/A. Nalbantjan

Sahranjen glumac Milan Lane Gutović

 

Glumac Milan Lane Gutović sahranjen je danas u Kumodražu u porodičnoj grobnici.

Sahrani su prisustvovali članovi porodice, prijatelji i kolege, opelo je održano u porti crkve Svete Trojice, a službu je držao starešina hrama Sredo Vranješ koji je pročitao deo govora patrijarha Porfirija. Nakon opela povorka je krenula na groblje ka porodičnoj grobnici.

Glumac je sahranjen uz crkveni hor, a na groblju govor su držali sin Spasoje i glumac Ljuba Bandović veliki Lanetov prijatelj.

Sahrani su prisustvovale brojne poznate ličnosti i glumčeve kolege, poput Vesne Trivalić, Irfana Mensura, Goran Sultanović, Aleksandar Srećković Kubura, Dragan Petrović Pele i mnogi drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading