VOJA BRAJOVIĆ I IRFAN MENSUR SA VELIKIM BOLOM ISPRAĆAJU PRIJATELJA: Poslednji pozdrav Lanetu Gutoviću, Vesna Dedić sa suzama u očima! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

28.08.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ifran Mensur i Voja Brajović stigli su da odaju počast prijatelju i kolegi Lanetu Gutoviću, uz njih se našla i voditeljka Vesna Dedić.

Republika

Foto: Marko Pantić

Irfan Mensur na sahrani Laneta Gutovića

 

Na sahrani glumca Milana Laneta Gutovića okupio se veliki broj poznatih glumaca i ličnosti sa javne scene. Iako je voleo samoću, Laneta su mnogi voleli i kao kolegu i kao prijatelja.

Da je ostavio veliku prazninu u srcima mnogih dokazuju i suze na licima njegovih prijatelja i kolega, koji su skrhani bolom došli da odaju počast i na poslednji pozdrav velikom Lanetu Gutoviću.

Republika

Foto: Marko Pantić

Voja Brajović na sahrani Laneta Gutovića

 

Među kolegama koji su došli da isprate glumca, našli su se Irfan Mensur i Voja Brajović sa kojima je Lane imao brojna zajednička ostvarenja, a oni nisu mogli da sakriju tugu i bol na licima.

Republika

Foto: Marko Pantić

Irfan Mensur na sahrani Laneta Gutovića

 

Voditeljka Vesna Dedić takođe je zavijena u crno i sa suzama u očima došla da pozdravi poslednji put Milana Laneta Gutovića.

Republika

Foto: Marko Pantić

Vesna Dedić na sahrani Laneta Gutovića

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading