DANAS JE RADOSTAN DAN U DOMU JELISAVETE I TEODOSIĆA: Glumica objavila LEPE VESTI NA INSTAGRAMU, KOMENTARI SAMO PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin čestitala rođendan svom sestriću Pakiju i pokazala koliko je privržena svojoj sestri i njenoj porodici!

Republika

Foto: instagram.com/milosteodosic4

Jelisaveta je jedna od najuspešnijih glumica, pokazala je koliko je privržena svojoj sestri i njenoj porodici!

 

Glumica Jelisaveta Orašanin jedna je od najuspešnijih glumica svoje generacije. Ipak, malo ko zna da ona ima rođenu sestru, a njih dve izuzetno liče.

 

 

Naime, njena sestra Milica, izbegava da se pojavljuje u javnosti. Udala se pre nekoliko godina, a sa suprugom je dobila i sina.

Glumica je ranije pričala kako je vezana za sestru i za njenog sina, te da mnogo vremena provodi sa njima. Sada je objavom na Instagramu istopila srca javnosti, kad je malom Pakiju čestitala četvrti rođendan i pokazala koliko ga voli. Komentari fanova oduševljenja su pljuštali, a Jelisaveta je bila ponosna na svog sestrića

Republika

Foto: printscreen

Jelisaveta svom sestriću čestitala rođendan na Instagramu i oduševila javnost emotivnom porukom!


- Srecan rođendan Paki moj 🤍💫 #4 - napisala je Jelisaveta u objavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading