EVA RAS OTKRILA DETALJE LANETOVE BOLESTI: Nadala sam se da će pobediti KANCER, nosio je veliku tugu u sebi!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.08.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Eva Ras sa tugom je progovorila o smrti Milana Laneta Gutovića i otkrila nove detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Foto:  

Republika

Foto: youtube.com

 

  Eva Ras progovorila o bolesti sa kojom se Lane Gutović borio

 

Glumica Eva Ras ispričala je zanimljive detalje iz života nedavno preminulog glumca Laneta Gutovića.

- Mene leče već 19 godina od kancera i svako ko boluje od tako opake bolesti zna da će ga sačekati kraj. Nadala sam se da će uspeti da pobedi kancer. Bio je jedinstven i fantastičan komičar, on je jedan od najtalentovanijih glumaca. Lane se oslanjao isključivo na svoje glumačke veštine, bio je car našeg glumišta. On je naš Čarli Čaplin, i više od toga. Malo njih je njega znalo privatno, nosio je neku tugu u sebi koju niko nije otkrio na kraju. Bio je veliki zavodnik kad je bio mlad. Ja sam ga pitala kako može tako, on mi je rekao "ti si ovca, ja nisam". Kasnije kad se oženio postao je pravi ozbiljan muškarac - kaže Eva za Kurir.

- Mnogo sam tužna, jako me je pogodila ta vest. Lane je bio jedinstven, takav se neće više roditi. Svi koji smo ga poznavali bili smo srećni što smo mogli da uživamo u njegovom društvu. Lane je mogao sve, bio je poseban i omiljen. Svaki moj rad sa njim bio je divan, on je bio dobar kolega i iza sebe je ostavio epohalne uloge. Imao je poseban šarm, šta god da uradi vi ne možete da se naljutite na njega - rekla je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mirjana

27.08.2021 19:55

Eto, a lekari tvrde da je post kovid simptom bio u pitanju. Nista im bije sveto ni glumac koji zaista nije zasluzio da bude deo statistike koju kreiraju bezdušnici. Neka mu je laka zemlja, a porodici i familiji iskreno saucesce.

Odgovori 27 7
ZAvram

27.08.2021 20:12

Прерано се Ланетова сјајна звезда успела на небо, међу анђеле...Јер, овде ће нам свима, који смо га волели и поштовали, много, много, много недостајати...Поздрав и огромно поштовање легендарној диви Еви Рас...

Odgovori 19 8
Kiwi

28.08.2021 09:09

Sve ona zna, samo da bude u medijima...

Odgovori 18 22
Мало сте неписмени?

29.08.2021 07:25

Рекла је Милица на крају а започела Ева?