KO JE MAJA BJELOGRLIĆ, KOJA JE ODBACILA KARIJERU ZBOG BRAKA SA DRAGANOM? Viša je od glumca za glavu, Beograđankama prodaje čist luksuz!

Autor:

Zabava

26.08.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Bjelogrlić u braku je više od dve decenije sa nekadašnjom manekenkom Majom, sa kojom ima dvoje dece. Ona se zbog braka i porodice odrekla karijere, a sada se bavi totalno drugim poslom.

Republika

Foto: e-stock

Maja Bjelogrlić supruga je poznatog glumca Dragana Bjelogrlića

 

Glumac, reditelj i producent, Dragan Bjelogrlić osim karijerom, može da se pohvali i uspešnim brakom i porodicom koju drži na okupu. Ima ćerku Mia i sina Alekseja, a supruga mu je nekadašnja manekenka Maja.

Naime, Maja Bjelogrlić, nekada Banićević, studirala je Filološki fakultet, engleski jezik i književnost, a u mladosti se bavila modelingom. Svog supruga, Dragana Bjelogrlića upoznala je upravo na snimanju reklame za nameštaj i tada se rodila ljubav, koju su krunisali brakom na Dan zaljubljenih, 1996. godine.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Maja Bjelogrlić napustila je modeling zbog Bjele

 

Maja je nakon stupanja u brak odlučila da prekine svoju karijeru manekenke i posveti se braku i porodici, te je kratak period radila kao prevodilac.

 Dragan i Maja iz svog više od dve decenije skladnog braka imaju ćerku Miu i sina Alekseja, a Bjelogrlić sve zasluge za uspeh i održivost njihove porodice pripisuje supruzi:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bjela zahvalan supruzi na svemu

 

- Supruga je najzaslužnija što sam sačuvao porodicu. Glumci su skloni uzletanju bez mnogo osnova, a ona je bila magnet koji me je držao na zemlji. Prave žene i jesu tu da vam ne daju da poludite - rekao je jednom prilikom glumac.

Kako se retko pojavljuje u javnosti, Maju možemo videti samo na nekim promocijama filmova svog supruga, a i tada se trudi da je kamera ne uhvati. Bjelogrlićeva supruga je pre nekoliko godina osnovala kamp za mlade, sa ciljem da se deca poreklom iz Srbije, ali i iz celog sveta, starosti od devet do 16 godina upoznaju sa jezikom, istorijom i tradicijom Srbije. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Maja Bjelogrlić održaja je porodicu na okupu

 

Dragan nikada nije krio da je ponosan na ono što njegova supruga radi, te da mu je porodica veoma bitna i ono što ona nosi.

- Verujem da sve polazi od kuće. Imam dvoje dece koji su sada mladi ljudi, nisu više deca. Mogu da kažem da je moja supruga pre svega ustanovila to pravilo da sve u životu potiče od kuće i uvek imam empatiju prema deci koja su bez roditelja, koja nisu imala tu sreću da odrastaju u skladnim porodicama i njima je uvek bilo teže. Sve u životu što radite se vraća na ono što ste poneli iz svog porodičnog doma. To zna da zvuči demagoški, ali ja u to verujem i na ličnom primeru sam to i iskusio. Kad god mi je bilo teško ili sam se nalazio u situacijama kojim putem da krenem, prisećao sam se onoga što sam naučio u svojoj porodici ili pitao za savet svoje najbliže - rekao je Bjelogrlić u jednom intervjuu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

26.08.2021 18:49

Ona na tome zaradjuje velike pare.

Odgovori 20 6
sara

27.08.2021 12:10

Udala se za nadmenog, zdepastog patuljka i siledžiju, a krije se od kamere, jer je za dve glave višlja od njega!!!!.

Odgovori 19 7