OVO JE KUĆA U KOJOJ JE BORAVIO LANE GUTOVIĆ: Njegova oaza mira van beogradske gužve (FOTO)

Autor:

Zabava

26.08.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Lane Gutović tokom života voleo je da provodi vreme daleko od gradske gužve i buke, te je svo slobodno vreme koristio da ode van Beograda, u svoju vikendicu na reci u Neuzini gde je pecao i uživao u prirodi sam.

Republika

Foto: Youtube/TV Prva, AT/A. Nalbantjan

Kuća Milana Laneta Gutovića

 

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 76. godini života na Vojnomedicinskoj akademiji nakon teške bolesti.

Rođen je 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a onda se preselio u Kumodraž i tamo živeo do smrti.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Lane Gutović preminuo je u 76. godini života

 

Gutović nije volelo gradsku galamu i gužvu, te je dosta vremena provodio na kampovanju i pecanju u svojoj vikendici nedaleko od Beograda.

Njegova oaza mira bila je Neuzina, gde je dolazio kada god su mu obaveze dozvoljavale. Glumac nije krio da mu ne prija preterano veliko društvo i da više voli da bude sam u prirodi uživajući u njenim čarima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kuća u Neuzini u kojoj je Milan Lane Gutović provodio najviše vremena

 

Nikada nije krio da se ne trudi da se dopadne ljudima, te je govorio da se ponaša onako kako nekim ljudima odgovara i prija, a nekim drugima se njegovo ponašanje čini nedoličnim ili dovoljno dobrim za izbegavanje.

Pre nekoliko godina je napravio kontejner na reci koji mu je bio vikendica i mesto gde može da se skloni od svih, te zato ni prijatelje nije odvodio u svoj skromni kutak. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lane Gutović voleo je da bude sam u prirodi

 

Lane je bio veliki ljubitelj životinja, voleo ih je, a u jednom periodu je i gajio koze kada je naučio i da ih leči, a čobanin koji ga je učio tome i pravljenju melema i lekova za njih, pokazao mu je i kako da napravi meleme koji mogu pomoći i ljudima koji imaju probleme sa bolestima kože.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kuća koju je Milan Lane Gutović napravio pre nekoliko godina

 

Voleo je da peca i svoju vikendicu je upodobio za svoj voljeni hobi. Imao je na desetine štapova, a svaki je imao svoju svrhu, često se i šalio da je kod njega tačna ona da se ''ribolovac prvi upeca na pribor, a tek onda riba.'' 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Lane Gutović bio je veliki ljubitelj pecanja

 

Milan Gutović je bio vanvremenski glumac, ostavio je iza sebe uloge koje će se pamtiti decenijama, a bez obzira na to što nije voleo društvo drugih ljudi i što je bežao u osamu i mir, ostavio je prazninu u srcu mnogih, porodice, prijatelja i kolega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading