LANETA GUTOVIĆA JE UPOZNALA SA DESET GODINA: Evo šta su Milica Milša i Žarko Jokanović rekli o legendarnom glumcu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par, Milica Milša i Žarko Jokanović mnogo su voleli Laneta Gutovića, a evo i kako su se sa njim upoznali!

Vest o odlasku Laneta Gutovića uhvatila nas je nespremne, uprkos činjeici da se danima pisalo o njegovoj bolesti, kao i o njegovom lošem stanju.

Čini se da nikada ne možeš biti spreman da će ovaj svet napustiti neko ko je kroz velika umetnička dela obeležio život mnogim generacijama. Ova nespremnost posebno je pogodila glumce, koji ne prestaju da se oglašavaju šokirani odlaskom legede od koje su mnogo toga naučili. Milica Milša jedna je od glumica koja nam se javila i za naš portal govorila o Lanetu.

Republika

Foto: instagram.com/milicamilsaisakovic

Milica Milša Laneta zna od kada je imala deset godina!

- Mnogo me je rastužila vest o Lanetovom odlasku. Laneta znam od svoje desete godine, kada sam ga upznala na snimanju filma Drugarčine gde je on igrao glavnu ulogu. Takođe je imao i glavnu ulogu u filmu Berlin kaput po scenariju moga oca po njegovoj istoimenoj priči. Kasnije preko serijala  Tesna koža i serije Bela lađa sam imala prilike da radim i družim se sa njim, to je bilo dragoceno i nezaboravno vreme. Žarko je bio veliki prijatelj sa Lanetom i uradio je sa njim preko sto emisija Oralno doba. Mnogo je teško kad odlaze oni koje ste voleli, sa nima odlazi i deo vašeg života. Lane je bio  legenda već za svoga života, sada je u tu legendu i otišao- rekla je Milica za portal "Republika.rs".

Ravnodušan na ovu tugu nije ostao ni njen suprug, Žarko Jokanović, koji je svoju tugu iskaozao objavom na društvenoj mreži instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

- Umro je moj drug Lane Gutović, ljudina i glumčina. Naš nezabravni i svevremeni Srećko Šojić i nestašni Pustolov. Zajedno smo snimili 105 emisja njegovog šou programa Oralno doba, a radili smo zajedno i na još nekoliko televizijskih projekata. I bili su to sjajni dani prelepog druženja, neizmernog smeha i radosti. Bio je i ostao jedan veliki dečak, uvek spreman na neki nestašluk, sa kosmičkim talentom ne samo za glumu, nego i za postavljanje ubojitih dijagnoza vremena u kojem živimo. Bio je svoj, bio je hrabar, intelektualno pošten i umetnički nedostižan. Nije se prodavao ništavilima i bio je barjak nepotkupljivosti. Moj drug, Milan Lane Gutović... Ponosan što sam te poznavao, što smo bili saradnici i prijatelji, s neizmernom tugom ispraćam te u večnost, gde ti je i mesto. Moj Lane - Milane...- napisao je Žarko na svom instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading