TEŠKO MI JE DA DAM IZJAVU, ALI LANE GUTOVIĆ JE ZASLUŽIO TO: Mira Banjac potpuno slomljena nakon vesti o smrti ove legende! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.08.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napustio nas je Lane Gutović, a mnogi, pa među njima i Mira Banjac, zbog toga su tužni.

Prelepa glumica starije generacije Mira Banjac porazgovarala je sa nama o svom kolegi i velikom umetniku Lanetu Gutovića.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Lane Gutović nije imao mane!

Mira nam je otkrila kakav je čovek bio Lane Gutović, ali i kako joj zbog njegove smrti nije lako. Njegova smrt u ovoj glumici probudila je veliku tugu.

- Strašno je što ove godine izgubismo silan narod, sada i dragog Milana. Poslednji susret sa njim imala sam u filmu Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek", a uvek je bio maestralan. Sjajan glumac i umetnik koji je imao specifičan stil i duh. Mirno je glumio, ali vrlo efektno. Bio je pravi artista, doduše, pomalo namćor kao čovek, ali to niko nije mogao da mu zameri. Trudila sam se da mu nađem mane, ovako kad me neko pita, ali nisam uspevala. Žao mi je sto vise nije među nama, tužna sam i sve vreme se prisećam trenutaka koje smo proveli zajedno. Teško mi je da dam i izjavu, ali zaslužio je to- rekla je Mira Banjac za "Republiku.rs".

Podsetimo, Lane Gutović napustio nas je danas nakon što se dve nedelje borio zza život na VMA zbog posledica koje je koronavirus ostavio na njegovim plućima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading