GAGA ANTONIJEVIĆ ŠOKIRAN ODLUKOM TUŽILAŠTVA: Zatečen sam, nisam znao da mu je ukinut pritvor nakon svega!

Autor:

Zabava

24.08.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Gaga Antonijević, kojeg je glumac pre dve noći fizički napao u hotelu Admiral u Nišu, iznenadio se kada je čuo vest

Republika

Foto: blic.rs

Gaga Antonijević u šoku nakon odluke Tužilaštva da ukine Bjelogrliću pritvor

 

Glumcu Draganu Bjelogrliću danas je nakon saslušanja ukinut pritvor, a Predrag Gaga Antonijević, kojeg je glumac pre dve noći fizički napao u hotelu Admiral u Nišu, iznenadio se kada je čuo vest.


- Zatekli ste me, nisam znao da mu je ukinut pritvor. Ja ću ostati pri svome i tužiti Bjelogrlića, a neka se pravosudni organi bave ovim slučajem - rekao je Gaga Antonijević za Alo!

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je u niškom hotelu “Ambasador” sa leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Republika

Foto: ST/estock

Dragan Bjelogrlić je nasrnuo na Gagu pre dva dana i naneo mu brutalne udarce

 

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Митрофан Фустић Морија

24.08.2021 13:01

Блокирајмо Вождову улицу у Нишу, све док се злочинац Бјелогрилић Драган (из села Баранда, општина Опово) не врати у притвор.

Odgovori 46 26
Vladimir

24.08.2021 13:04

Glumcu Draganu Bjelogrliću danas je nakon saslušanja ukinut pritvor. Ali to ništa ne znači. Procena je da neće uticati na svedoke i da neće bežati od poziva na sud. Ali on je poznat po izbegavanju prijema poziva jer navodno nema stalno prebivalište.

Odgovori 47 23
Aleks

03.09.2021 09:34

@Vladimir - Drugi nasilnici ostaju u pritvoru a Njega puštaju na slobodu. I on beži u lijepu njegovu Hrvatsku. Eto kakve neprijatelje gajimo kod nas.

bk

25.08.2021 07:05

Ja vecu kukavicu od ovog Antonijevica ne vidoh. Samo cmizdri po novinama, televizijskim emisijama...

Odgovori 22 19