TEŠKO MI JE, IZUBIJANA SAM! Mira Banjac nakon nesreće, priznala da se ne oseća najbolje: POKUŠAVAM DA SE SMIRIM!

Autor:

Zabava

18.08.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mira Banjac doživela je saobraćajnu nezgodu sa svojim sinom, ali na sreću niko nije povređen. Ona se oglasila nakon incidenta pa priznala da je ugruvana i uznemirena, te da pokušava da se odmori.

Republika

Foto: Tanjug

Glumica Mira Banjac o udesu, priznala da joj je teško

 

Jedna od naših najuspešnijih i najpoznatijih glumica Mira Banjac doživela je saobraćajnu nezgodu sa sinom Branislavom Jovanovićem, na sreću oboje su prošli sa lakšim povredama i ugruvani, ali kako ona kaže bez obzira na to, ne oseća se dobro, prenosi Alo.

- Teško mi je, potrešena sam. Pokušavam da se odmorim i da se smirim. Izubijana sam, ali srećom ništa nije polomljeno, sin takođe ništa nije polomio, ali se i on ugruvao. Hvala vam što se interesujete, ali moram da odmaram, teško mi je da pričam- izjavila Mira.

Republika

Foto: Miloš Rafailović

Mira Banjac ugruvana i uznemirena govorila o udesu

 

Mira Banjac je tokom svoje karijere na kojoj mnogi mogu da pozavide dobila niz značajnih nagrada, a kako je uvek govorila, najdraža joj je “Vukova nagrada”, pored te nagrade, dobitnica je i nagrade “Dobričin prsten”, tri Zlatne arene Filmskog festivala u Puli, nagrada “Pavle Vuisić” za životno delo i mnoge druge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading